I’M BACK

Äntligen! JAG ÄR TILLBAKA. Som jag har längtat efter det här. Att få skriva och blogga igen. Älskar att blogga, men fick tyvärr en dipp förra gången och lade av (pga olika anledningar). Nu är jag tillbaka, supertaggad, och är så redo att köra igång igen. Har verkligen saknat det. 

Så, vad har hänt den senaste tiden? Jag kom hem från Costa Rica för tre veckor sedan och jag är utan att överdriva helt förälskad i det stället. Wow. Om ni får chansen eller är sugna på att åka dit, ÅK! Åker tillbaka igen om tre veckor och jag blir helt varm i kroppen av att tänka på det. Svårt att förklara hur jag kände och mådde där, men det känns som mitt andra hem.

Testade för första gången att surfa (var där med La Point på surf camp) och det är den absolut roligaste sporten jag har testat. Blev helt hooked. Var livrädd i början så det krävdes en hel del pepp talks från instruktörerna innan jag lyckades slappna av och ha kul, men efter det gick det superbra och det var då jag förstod hur sjukt mäktigt och magiskt det är att surfa. Obeskrivlig känsla när man lyckas fånga en våg. Man känner sig som ett med naturen och det är väldigt coolt att tänka på hur man är en del av något större som skapas av månen, solen, vind och energi. 

I samband med att jag kom hem från resan hamnade jag, tror jag, i en mildare depression. Kan fortfarande inte riktigt sätta fingret på hur jag mår och jag mår absolut inte som jag skulle vilja, but I’m slowly getting there. Svårt att komma hem till ett grått, kallt Stockholm när man har varit i ett paradis och mått så bra som man bara kan. Trodde inte att jag skulle hamna i en sådan bubbla, men det gjorde jag och det har varit rätt jobbigt. When life hits you, I guess.

Men, nog om det. Tell me, vad läser ni helst om här på bloggen? Alla förslag/tips/intressen tas gärna emot!

Puss, hörs senare. SÅ kul att vara igång igen.

7 reaktioner på “I’M BACK”

 • Nicole says:

  Åh vad kul att du börjat blogga!
  Läser gärna om dina tankar som ex. Ditt senaste inlägg, tycker du har så kloka och peppande tankar som smittar av sig och att du ändå delar med dig om att man inte alltid är Happy.

  Älskar din stil så gärna inspo och bilder på dina outfits.

  Kram!

 • Linnea says:

  Hej fina du! Jag känner igen mig så mycket i dig. Har följt dig länge och gillar att du är så jordnära! Tycker du verkar vara en sån äkta fin människa.
  Jag läser gärna om mer personliga texter, och lite spiritualitet och sånt fint! Och om hur bra man kan må men också hur dåligt man kan må och va man ska göra för att må bättre osv!
  Du inspirerar mig!
  Kram linnea

 • Johanna says:

  Åh vad jag har längtat efter att du ska börja blogga!! Jag älskar att läsa om dina tankar och tips och råd som du har <3 Lycka till!

 • Hei! Så utrolig gøy at du skal blogge litt igjen, synes din instagram er så inspirerende og fin! Jeg synes det hadde vært gøy med masse bilder her på bloggen – alt fra hverdagsbilder fra telefonen, til litt mer “ordentlige” bilder fra kamera. Ellers hadde det vært gøy med en blanding av “hverdagssnakk” og tekster om mental helse, velvære, hjertesaker, reiser, alt mulig. Kanskje litt Q&A, og gjerne vlogger også! Hehe, men det blir nok bra uansett hva du fokuserer på her inne 😀

 • Vilma says:

  Hej! Vad kul att du börjar blogga och att vi alla får läsa dina ord, du skriver så himla bra! Jag älskar att läsa texter och tankar, när folk går lite djupare, att se moodboards från folks pinterest eller tumblr, och tycker ofta att listor kan vara roligare än en väldokumenterad bloggdag om du fattar vad jag menar haha men det är också mysigt att kika in och se vad folk har haft för sig bara. Ser också fram emot att se dina fina bilder. Kram <3

 • Mona says:

  Åh Linnea, har verkligen längtat efter att kunna följa och läsa din blogg. Jag har följt dig tidigare via Instagram och både inspirerats och samtidigt känt igen mig själv i mycket av det du skriver. Det har varit en sån hjälp att få ta del av dina tankar i både de stunder då det känts ensamt men också för att inspireras av dina fantastiska bilder. Det finns inte mycket annat som ger mig mer energi och glädje än bilderna på ditt skatt, utan tvekan något av det finaste ditt flöde. Jag hade verkligen tyckt om att höra dina tankar kring hur du förberedde dig på att kunna starta en blogg och snart även youtube. Älskar att skriva och jag tycker väldigt mycket om foto/fotoredigering, en dröm är att få dela med mig samt vara en del i en gemenskap där samma intresse för fotot och denna plattform finns. Jag hör gärna dina tips på hur man vågar ta steget att börja blogga, både rent praktiskt men också rädslan att misslyckas eller bli dömd av andra.
  Tack för allt, massa kärlek till dig.

 • Anna says:

  Hej fina du!! Först vill jag säga hur fin du är som person och jag gillar o kolla på dina insta stories! 😊 men jag undrar, du lägger aldrig ut bilder på dig och Benjamin, är ni fortfarande tsm? Om ni är det hur kan du klara dig att vara utan din kärlek så länge? Om man bara går på bilderna som du lägger upp så träffas ni knappt något? Kan ha fel men har tänkt länge på detta:) uppskattas om man får svar. Ha det gott, kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *