RANDOM ABOUT ME

 1. När var senaste gången du grät? Jag grät för några dagar sedan. Tror det var i badet, när jag tänkte på hur nere jag varit senaste månaden och hur redo jag är att leva ett gladare och socialare liv igen.
 2. Hur ofta använder du sociala medier? Way too much. Försöker aktivt att dra ner på det.
 3. Hur visar du att du älskar någon? Vill gärna umgås ofta med personen, pratar gärna i telefon med dig (ogillar annars att prata i telefon), är väldigt kärleksfull och bekväm med personen. Är förmodligen kramig och gosig med dig. Ger dig mitt fulla fokus när jag umgås med dig och har gärna långa konversationer till sent på natten med dig. Helst med rödvin, då vet man att jag gillar dig.
 4. Hur slutade din senaste relation? Dåligt, vilket jag är glad för nu.
 5. Om du var en annan person, hade du varit vän med dig själv? Tror det! Hoppas det. Ser mig själv som en bra och trygg vän. Vet dock om att jag varit en sämre vän senaste året pga personliga skäl. Varit en rätt så ledsen och vilsen själ och det har tyvärr gått ut över mina närmsta vänner. Hållit mig mycket inne, för mig själv.
 6. Vad gör du för att minska på stress? Jag tar ett bad. Lägger undan mobilen. Ringer en vän och pratar av mig. Mediterar. Tränar. Andas. Strukturerar upp och planerar. Kramar min hund.
 7. Använder du sarkasm mycket? Oj, jag vet faktiskt inte. Tror inte det? Eller det kanske jag gör. Haha, har ingen aning!
 8. Vad är det första du lägger märke till hos människor? Deras energi/approach och ögon. Får rätt snabbt en uppfattning om personen, men är inte snabb med att döma.
 9. Hur lång tid tar det för dig att göra dig redo på morgonen? På morgonen femton-tjugo minuter. På kvällen två-tre timmar om jag känner för det hehe.
 10. Vad har du för ögonfärg? Det är olika beroende på ljus (och hur jag mår/vad jag äter), men skulle säga gröna som skiftar i gult och grått.
 11. Hur märker man att du har en dålig dag? Man märker inte det för då stannar jag hemma i soffan haha.
 12. Scary movie eller happy endings? Happy endings! Tror inte jag har kollat en enda skräckfilm på två/tre år. Klarar inte av hur rädd jag är i flera dagar eller veckor efteråt…
 13. Favoritlukter? Sommar, min hunds tassar och öron, nytvättade lakan, kaffe, nybakat bröd, brasor, goda doftljus och regn.
 14. Vad är dina största intressen? Att fotografera, skriva, matlagning, djur, att resa, testa nya saker och naturen. Och människor!
 15. Har du några djur? Yes, finaste voffsingen som heter Elsa!
 16. Värsta frisyren du haft? Definitivt den gången jag klippte lugg på mig själv. Fy.
 17. Har du några syskon? Ja, Maja, min tvillingsyster (tvåäggs) och favoritperson.
 18. Snarkar du? Hehe, ja. Tror nästan varje natt? Och jättehögt.
 19. Vem var din första bästa vän? Viktoria heter hon, vi gick på samma dagis och hon är min äldsta vän.
 20. Hur lång är du? 1,67 cm!
 21. Vad gillar du minst hos dig sjäv? Att jag har väldigt lätt för att hamna i “svackor” som jag sedan har väldigt svårt att ta mig ur. Har sedan jag var liten velat göra en massa saker som sällan blir av för att jag inte får häcken ur. Det ska ändras 2019, ska försöka göra flera saker jag velat göra länge. Och så önskar jag att jag var lite mer spontan.
 22. Roligaste minnet från din skoltid? Alla stunder med järngänget i Kungstensgymnasiet (Felicia, Ella, Adrian, Julius och jag). SOM vi har skrattat tillsammans. Även den korta perioden som jag gick i Gångsätra, shit vad kul jag hade.
 23. Vad är din favoritdrink? Djur? Parfym? Espresso martini, hundar, Eleventh Hour av Byredo.
 24. Kan du vara ensam utan att känna dig ensam? ABSOLUT. Är beroende av min egentid. Önskar att fler lärde sig att uppskatta och njuta av sitt egna sällskap.
 25. Vilka sporter spelar du/har spelat? Har testat många olika sporter (basket, fotboll, balett, dans osv), men min absoluta favorit är thaiboxning som jag har hållit på med kontinuerligt i två år nu. Och surfning! Som jag testade första gången för en månad sedan och blev hooked på. Utan tvekan de två roligaste sporterna jag hållit på med.
 26. Vilka är några av dina favorit-Youtubers? Mina vänner Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso, Negin Mirsalehi, Eva Gutowski, Alissa Violet och Shane Dawson. Kollar inte så mycket Youtube längre, just nu gillar jag att kolla dokumentärer om djur, natur eller surfning.
 27. Hur många flickvänner/pojkvänner har du haft? Jag har haft två pojkvänner. Räknar knappt med mitt första förhållande, men jag och Benjamin har varit tillsammans i snart sex år!
 28. Favoritminne från din barndom? Oj vad svårt. Tror det är alla somrar hos mormor uppe i Norrland. Kan fortfarande känna hur det doftar där och friheten jag kände.
 29. Hur skulle du beskriva din stil? Den ändras hela tiden. En period känner jag för att ha lite mer bohemiska outfits, sedan rockig “vintage” stil och en annan period väldigt “boy-ish” och nästa dag superkvinnlig.
 30. Tre saker som gör dig upprörd? Orättvisa, idioter och djurplågeri.
 31. Tre saker som gör dig lycklig? Min familj, naturen och djur.
 32. Vad tänker du på just nu? Just nu tänker jag på allt som behöver fixas inför att jag och Maja åker till Costa Rica på söndag. Och så är jag väldigt nervös inför resan, tänker på hur det kommer vara att surfa igen och blir nervös direkt. Förhoppningsvis har jag inte glömt allt haha.
 33. Ett ord som beskriver dig? Damn, den är riktigt svår. Kanske glad. Eller genuin. Lugn. Mysig?
 34. Är du en introvert eller extrovert? Jag är helt klart en introvert extrovert.
 35. Skulle du säga att du är bra på att laga mat? Faktiskt! För två år sedan hade jag inte sagt det, men senaste året har det utvecklats till att bli en av mina favoritsysslor och nu lagar jag riktigt bra mat. Matlagning är terapi för mig.
 36. Om du fick bo var du vill i världen, var hade du bott? Där jag bor nu, i Stockholm, eller någonstans varmt. Skulle definitivt kunna bo i Santa Teresa, Costa Rica. Kanske Italien eller Hawaii. New York. Vill testa att bo på många platser, men vill ha Stockholm som utgångspunkt.
 37. Favoritfrukost? Sååå svår fråga haha. Älskar verkligen frukost. Skulle nog säga allt som inkluderar avokado, ägg, grekisk yoghurt, rostade mackor och hemmagjord granola. Och Benjamins pannkakor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *