February inspo and intuition

Har scrollat igenom tumblr extremt ofta och länge senaste veckorna, kan verkligen fastna i flera timmar. Får dock lika mycket inspiration varje gång så det är värt alla timmar spenderade haha. Har ni tumblr? Dela era sidor isåfall, vore så kul att hitta nya sidor att bli inspirerad av!

Jag och Maja hade ett långt samtal igår. Ett väldigt ärligt och öppet samtal. Det var bitvis rätt jobbigt, men till största delen oerhört fint och givande. Somnade med en väldigt behaglig och bra känsla i kroppen efter det. Det är alltid lika skönt att ventilera och diskutera, alltid.

Vi pratade en del om magkänsla och att följa sin “intuition”. Det är tyvärr lite för sällan jag följer min magkänsla. Eller det är snarare att jag lite för sällan är ärlig mot mig själv och mina känslor som så tydligt försöker berätta saker för mig och om mig. Det är så viktigt att göra, jag börjar förstå mer och mer hur viktigt det är att lyssna på magkänslan. Och på lilla hjärtat. Om det inte känns rätt, varför ska du göra det? Och om det känns rätt, varför ska du inte göra det?

Det är dock stor skillnad på om något inte känns rätt och om något faktiskt är helt rätt, men att det är ett steg utanför ens comfort zone så kroppen reagerar automatiskt genom att lägga det i facket “nej, jag skippar”. Det känns spontant läskigt och obekvämt, men det handlar egentligen om att det är 100% rätt och därför borde göras.

Intressant det där. Och fint. Älskar att gå några steg djupare och reflektera.

Puss

11 reaktioner på “February inspo and intuition”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *