Vacay 2.0

Hej på er!

Kom hem i fredags efter en månad i Santa Teresa och jag säger bara wow, vilken jäkla månad jag och Maja har haft där borta. Den staden är paradiset på jorden. Skrivit mycket om min relation till Santa Teresa på min Instagram och även sparat mina stories och gjort till highlights, så om ni vill läsa mer kan ni gå in där och kika.

Hur som helst! Mina dagar här hemma har gått ut på att försöka ställa om dygnet och komma in i vardagen i Sverige igen. Inte gjort ett smack. Träffat vänner, gick ut i lördags (tant Linnea följde chockerande nog med ut haha, går ALDRIG ut längre) och druckit kopiösa mängder kaffe i vanlig ordning. Så stor omställning för kroppen med den här kylan när man är van vid att gå runt i bikini 24/7, och även tidsskillnaden. Wow, jag har somnat fem på morgonen varje natt sedan jag kom hem… Tydliga kontraster till vardagen där borta, men det känns faktiskt väldigt mysigt att vara hemma igen!

Hoppas att allt är bra med er! Solen har ju börjat leta sig fram bakom det gråa täcket Stockholm haft över sig och det känns alltid lika uppfriskande. Ta hand om er så hörs vi snart igen.

3 reaktioner på “Vacay 2.0”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *