Answers, part one

Bästa personen jag vet.

Hej på er.

Wow vad ni hade många frågor, så roligt! Har svarat på en hel del här, men valde ut några som jag svarar lite mer utförligt på i en video som kommer upp i helgen eller nästa vecka.

Kan börja med att säga att alla frågor ni har ställt om Costa Rica, Lapoint, surfningen osv kommer jag svara på i ett separat inlägg, om ni undrar varför jag inte tar med några av de frågorna nu.

Hur som helst, tillbaka till svaren!

Var handlar du främst dina kläder?

Oj, det var så länge sedan jag köpte nya kläder så har nästan glömt haha. Skulle nog säga Zara, & Other Stories, Urban Outfitters och Nelly. 70% av min garderob är Zara-plagg.

Har du något favoritcitat som inspirerar dig varje dag?

Har några citat som verkligen väcker driv och känslor inom mig, men måste leta fram dem. Delar med mig av de så fort jag hittat alla! Ett citat jag känner lite extra för just nu är det här av Suzy Kassem. Hon är fantastisk.

HEARTWORK

Each day is born with a sunrise and ends in a sunset, the same way we open our eyes to see the light, and close them to hear the dark. You have no control over how your story begins or ends. But by now, you should know that all things have an ending. Every spark returns to darkness. Every sound returns to silence. Every flower returns to sleep with the earth. The journey of the sun and moon is predictable. But yours, is your ultimate ART.

Fint va?

Tips på att vara mindre sjuk? Är sjuk heeela tiden.

Hmm, det undrar jag också haha. Jag skulle säga nog säga att du kan börja med att se över din livsstil/matvanor/sovrutiner/saker som kan påverka att du ofta blir sjuk och se vad det är som kan förbättras och ändras på. Sömn och matvanor är två faktorer som verkligen påverkar för mig. Försök att inkludera mer grönsaker, antiinflammatorisk mat och frukt i din kost. Mindre raffinerat socker och näringsfattig mat. Drick mycket vatten, varje dag. Lägg till färsk ingefära, äppelcidervinäger och citron i varmt vatten för en riktigt immunförsvarsstärkande dryck. Och SOV, gå och lägg dig i bra tid och försök komma upp i det antalet sovtimmar som din kropp behöver. Det är saker som hjälper för mig!

Dina bästa tips till att tycka om/älska sig själv?

Tänk såhär: det finns bara en som du i hela, hela världen. Du är unik på ALLA sätt. Vi kan vara så himla duktiga på att älska och uppskatta andra, så varför ska du inte göra samma med dig själv? Uppskatta och älska dig själv. Tänk vad häftigt det är att du är helt unik, med dina alldeles egna tankar, idéer, sätt att vara. Ett unikt utseende. Unik personlighet. Och det viktigaste är verkligen att älska sig själv. Du ska leva med dig själv livet ut, så DU är ju den absolut viktigaste och bästa personen att älska. Eller hur? Var din egna partner och behandla dig själv som du hade behandlat och älskat en partner eller ett syskon/bästa vän/förälder som du älskar riktigt, riktigt mycket.

Allt det här låter kanske klyschigt, men det är SÅ sant.

Hur firade du alla hjärtans dag?

Gjorde inget speciellt alls. Umgicks med vänner på dagen och på kvällen åt jag en massa gott med familjen framför en film. Väldigt mysig dag och kväll.

Finns det något som många kanske inte visste om dig och som är lite oväntat?

Oj vad svårt! Let me think.. Kanske att jag har gått på klättring? Att jag hade tandställning i två år under högstadiet? Att jag var besatt av att ha bandage när jag var liten? Varje vecka sa jag att jag hade stukat foten eller handleden endast för att få ha bandage. Haha alltså, det är så oklart.. Förstår fortfarande inte varför.

Bor du hemma eller har du flyttat hemifrån?

Jag bor fortfarande hemma. Tanken var att skaffa något eget nu i vår, men eftersom jag kommer vilja resa så pass mycket i år kom jag fram till att det är onödigt att skaffa något just nu. Trivs väldigt bra med att bo hemma och älskar att träffa familjen varje dag, så jag klagar inte alls.

Vilken är din favoritmat?

Har sååå många favoriträtter. En riktigt bra pasta är alltid en favorit, Benjamins pasta för att vara mer specifik. Han lagar den absolut bästa maten. Så har vi ju pizza också, det slår aldrig fel. Just nu är nog favoriträtten en sallad med rostad blomkål, dadlar, linser och salta mandlar. Mamma och pappa lagade den i julas och den är så enkel, men SÅ god.

Och för att inte glömma all mat i Santa Teresa! DÄR snackar vi bra mat. Dragon roll sushi på Katana, tuna poké bowl på Taco Corner och såklaaart almond croissant på The Bakery (om croissant räknas haha).

Btw, vilka är era favoriträtter? Behöver lite ny matinspiration och älskar att höra vad andras favoritmat är.

SÅ! Där har vi svaren på några av frågorna. Gillar ni att jag svarar på resten av frågorna i en video? Tycker själv om att kolla på “Q/A:s” på Youtube, men ni kanske inte alls tycker att det är intressant?

Nu ska det lagas middag och efter blir det till att försöka somna i någorlunda vettig tid. Skrev ju att jag har somnat fem varje natt och hur mycket tror ni har ändrats på den fronten? Ääh, zero. Den här jet lagen är verkligen extrem.

PUSS, hörs imorgon.

16 reaktioner på “Answers, part one”

 • Neea says:

  Deliciously Ellas sri lankan curry 🤗 eller granola och iskaffe. Älskar frukost 😄

 • Frida says:

  Ja, Q/A-videos är alltid underhållande!

 • Hanna Larsson says:

  Det enda alla vill veta är om du och Benjamin fortfarande är tillsammans, så snälla svara och undvik inte frågan.

  • Eleo says:

   Sist jag kollade så är det två i ett förhållande och det är de enda som behöver veta vad som händer i det.

  • Emilia says:

   Vill bara att du tänker på att oavsett om dem är tillsammans, så tycker iallafall jag att frågan kan upplevas som okänslig.
   ALLA har kanske inte behovet av att veta om det är det “enda” man vill veta. Jag läser gärna med frågor kring Linneas personlighet och drömmar, då det intresserar iallafall mig mer. Och att “snälla svara och undvik inte frågan” kan också vara okänsligt.

   Jag känner inte Linnea eller dig, men man ska kunna respektera människor och inte tvinga fram något som “undvik inte frågan.”
   Jo, det kan man, för det är hennes liv, hennes förhållande och hon svarar vad HON vill på.
   Vet att du inte menar illa och jag brukar inte vara den som frågar eller tjafsar emot kring saker, brukar vara den som är tillbakadragen.
   Men här ville jag bara få fram ett annat perspektiv i frågan, att det kanske inte är “Det ALLA vill veta” samt att hon har inget tvång att svara på något, oavsett om hon vill eller inte, för det är hennes privatliv.

   Kram! (Och Linnea, du äger!)

 • Sofia says:

  Hej Linnéa! Jag tycker att det skulle vara så kul om du gjorde en Q/A på youtube!!!

 • Karoline says:

  Jaaa, lag Q&A-video <3

 • Emma says:

  Kanske ska ni båda ta upp frågan om ert förhållande?

 • Emma says:

  Ja svara några i videoformat!!! 🙂

 • Josefin says:

  Har köpt en receptbok som heter ”plåtmat” och den har helt förändrat mitt sätt att laga mat! Tanken är att hela middagen lagas på en och samma plåt! Alla recept är veggo!

  Ett annat tips i matväg man gör på ca 10 min är perf innan träning! Fräs lök i kokosfett (godare smak än smör enligt mig), i med ett paket linser, sambal oelek och kryddor/salt! Tillsätt ca 1-2 matskedar creme fraiche och voilà! Man kan även slänga ner typ torkade tranbär elr mandlar eller vad man vill!
  Kram

 • Sanna says:

  En ny favoritsallad jag har som jag tror du kommer gilla är att rosta sötpotatis i mindre bitar/skivor, sista 5-10 min så slänger du in massa grönkål & broccoli (massa havssalt på allt). Sen blandar du allt rostat, med fetaost & granatäpple! Gör en liten vinegrette på pressad citron, olivolja, honung och häll över!! Sååå gott 😍

 • Sofiealfrida says:

  Du inspirerar så magiskt mycket, ville bara upplysa dig om det!

 • MissNK says:

  De är ej tillsammans längre. Så nu slipper ni alla spekulera. /Milla

 • Michelle says:

  Hej Linnea,

  Favvo serie?
  Vilken highlighter använder du?
  Har du ursprung från något annat land än Sverige?
  Favorit land som du besökt och får ej välja Costa Rica?

 • Miri says:

  Hi😊 I’m thinking of going to Costa Rica with lapoint, and I might have to go alone if none of my friends are able to go. I was just wondering how you think it is to travel there and staying there alone? I have no trouble making friends, but I’m a little scared if everybody else is travelling with someone and I’m going to feel alone and lonely there..
  🌸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *