A rough week

Hej fina ni.

Förlåt för frånvaron här inne på bloggen senaste veckan. Det har varit några tunga dagar med dåliga besked och många tårar. Alltså inte känts så naturligt att gå in och skriva något när man mest är ledsen och inte känner för att prata alls. Hoppas ni förstår.

Förutom det jobbiga så har veckan haft glada och mysiga stunder också. Fått reda på roliga grejer jobbmässigt, och det är mycket kul som händer i vår och sommar! Det känns bra att ha sånt att kunna se fram emot. Och så får vi ju inte glömma att jag ska tillbaka till mitt kära Santa Teresa. Iiiiihh, mitt hjärta blir varmt bara jag tänker på det. Att lilla Santa Teresa kunde få mitt hjärta på fall på det här sättet, det trodde jag inte när jag åkte dit första gången. Fint.

Hur som helst, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon står träning, jobb, mys med familjen och utgång på schemat. Tar allt som det kommer nu när jag är ledsen så vi får se om planerna ändras, men det är så morgondagen ser ut just nu.

Hoppas det är fint med er och att veckan har varit bra! Vi hörs snart igen,

puss

12 reaktioner på “A rough week”

 • Ingrid says:

  Hoppas du mår bättre snart. Det förtjänar du!

 • sofiealfrida says:

  Ville bara lämna en liten kommentar angående hur stor inspiration du är. Känner igen mig i så mycket du skriver och beskriver & du, dina texter och tankar kan verkligen få mig att må bättre. Tack

 • Emma says:

  Vad jobbar du med? Vart får du din inkomst ifrån?

 • Sara Lindber says:

  Kära, älskade Linnea. Be aldrig, aldrig om ursäkt. Livet händer och det viktigaste är DU. Bara DU! Fokusera på det som får dig att må bra. Vi och världen finns kvar. Man måste inte vara stark, annars hade jag aldrig orkat. KRAM <3

 • Jennifer says:

  Har tänker du kring att flyga så mycket (/långt) som du gjort nu när du varit till santa teresa två gånger inom några månader, och nu skall dit en tredje gång? Tycker du inte att du också har ett ansvar att tänka på klimatet? Hoppas du vill svara, för jag undrar verkligen! 🙂

  • Agnes Carlsson says:

   Jag är säker på att hon tänker på klimatet på andra sätt, genom konsumtion av mat/kläder/prylar. Absolut så har varje person ett ansvar för hur man väljer att hantera sin miljöpåverkan men det stora problemet är inte privatpersoners flygning utan de stora företagen. Det flyg som Maja väljer att åka med kommer att flyga oavsett om hon åker med eller inte. Problemet är mycket större än så och man kan inte lägga ansvaret på enskilda “influencers”.

   • Cornelia says:

    Fast om alla hade tänkt så så kommer vi ju ingenstans. Klimatkrisen är NU. Att bidra till den extrema mängden utsläpp på bara några månader är inte okej, hur mycket man än trivs på det stället man åker till. Det finns inte längre någon ursäkt för det. Jag tycker att Linnéa verkar vara en fantastisk människa, vacker, genuin och har fötterna på jorden. Men vi har snart ingen jord att stå på… och det är allas ansvar, influenser som alla andra, att försöka påverka igår, idag och imorgon 🌎

   • Jennifer says:

    Hej Agnes! Jag vill rekommendera dig att kolla på Gretas intervju som hon gjorde med Skavlan. 🙂

  • Nicole says:

   En influencers jobb ÄR konsumtion, däremot ger Linnea ett intryck av att vara djupare än sina till synes ytliga kompisar och Santa Teresa verkar vara bra för henne att komma ifrån det och hitta sig själv. Det är bara på sistone vi faktiskt har börjat inse hur dåligt flyg är och börjat kommentera om det vilket är bra förhoppningsvis kan vi börja planera våra flygresor bättre men kött samt klädindustrin är minst lika dåligt förhoppningsvis hittar influencers andra sätt att vara snygga på som är mer skonsamt för miljön…

 • Anton says:

  Det är enkelt att prata om hur influencers reser, för då slipper man själv ta ansvar och gömmer sig bakom ett ämne som den stora massan driver. Enklast är att titta på vad var och en av oss gör, dvs… våga ställa samma frågor till våra arbetsgivare och inte bara nicka inställsamt när de (förhoppningsvis) förklarar. Gå sedan verkligen och leta efter information och se vad mer som kan göras, på alla nivåer inom bolaget och fortsätt ställa fler frågor i din omgivning. Ni som är veganer på deltid och ska TYCKA massor borde tagga ner eller ta lite D-vitamin så att ert liv inte är så bittert hela tiden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *